Niet bekend Details Over vacatures maatschappelijk werkWegens de opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, zijn wij op speurtocht naar ons Expediteur Zeevracht. In die functie ben jij hét aanspreekpunt wegens klanten.

Wij zijn op zoek naar heuse horeca tijgers die samen met ons er een formidabel partijtje over wensen zijn produceren in één betreffende de meerdere bars.

Wanneer chauffeur loodsmedewerker werk je ingeval logistiek allrounder in een dynamische logistieke werkomgeving aangaande Schiphol. Mocht je op een vrachtwagen mogen autorijden vervolgens kan zijn het een pré. Naast dit bezorgen aangaande goederen en documenten werk je in een loods op Schiphol.

We bestaan op zoek naar ons nieuwe collega welke het team komt versterken voor ongeveer 10 uur ieder week.

Dit is jouw taak teneinde het team met te sturen. Leiding melden zit in jouw bloed. Jouw beseft op drukke momenten het hoofd koel te houden. Je houdt het totaalbeeld en voorbij komt wat er dien gebeuren. Je hebt oefening binnen dit werkveld. Wanneer aanspreekpunt vanwege de gasten beseft jij altijd betreffende een goede uitkomst te komen.

Wensen zijn je koken op de plek betreffende dit mooist uitzicht van enorm Holland? Ben je een aanpakker, gek op een horeca en lijkt dit je leuk om in de winter op het zandstrand te vertoeven?

OnderwijsPost vervaardigd gebruik met cookies teneinde de website te optimaliseren en jouw voorkeuren te onthouden. Door de site te gebruiken, geeft u aan akkoord te kunnen betreffende het toepassing over cookies. OK

Je legt de gasten gaarne in de watten betreffende lekker schransen. Het doe je autonoom en tegelijkertijd ook niet louter: je werk iedere keer samen betreffende je collega’s.

Ingeval parttime medewerker in een afwas faciliteer jouw ook een bediening zodra een keuken met de aanvoer over opgeruimd servies, bestek en keukenmaterialen. Je zorgt daar vanwege dat al die aanvoer over vuile vaat vlug via een vaatwasser gaat en vervolgens distribueer je allemaal naar de geschikte opslagplek ofwel afdeling.

Voor een grote luchtvracht afhandelaar op een luchthaven Schiphol zijn we opzoek tot ander talent, die dagelijks een verantwoording verlangen is beschikken over wegens het laden en lossen met vliegtuigen in wisselende diensten 24/7.

Je raakt het artistieke hart aangaande de keuken, je hebt een actieve rol in de keuken zonder te koken. Je zorgt ervoor dat allemaal vanwege handen kan zijn en wie weet misgrijpt.

Wegens de locatie Paviljoen Sterrebos zijn wij op heerlijke periode op zoek tot medewerker bediening (fulltime 38 uur ieder week).

Een uitdagende functie in de aardbol betreffende wellness daar waar gastgerichtheid voorop staat. Jouw komt terug in ons opwindend en gemotiveerd keukenteam en werkt in ons dynamische omstreken in ons geheel vernieuwde open keuken.

Ter uitbreiding betreffende ons team bestaan wij via this website ieder direct op zoek tot een andere 'koning Spoel'. Ben je op zoek tot een bijbaan en verlangen is jouw werken met dit leukste team aangaande Groningen? Zend dan nu jouw motivatie + CV tot: groningen@humphreys.nl en iemand die weet nemen we aanraking met je op!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Details Over vacatures maatschappelijk werk”

Leave a Reply

Gravatar